nieuws

Forum organiseert automatiseringsdag

Archief

Automatisering, een zegen voor het intermediair; onder deze titel houdt Forum Schade (v.h. A&M) op 27 maart een automatiseringsdag voor assurantiekantoren. Er hebben zich inmiddels 291 deelnemers aangemeld. De intekening is daarmee vrijwel vol.

“Wij vonden 150 al veel”, zo reageert directeur T.M. Faut op het grote aantal kantoren dat positief heeft gereageerd op de uitnodiging van Forum.
“Het blijkt dat er grote vraag is naar informatie op het gebied van automatisering. Bij veel assurantie-adviseurs heerst onzekerheid over de toekomstige ontwikkelingen op dit gebied die de rol van de adviseur zouden minimaliseren dan wel overbodig maken. Forum is juist van mening dat de informatietechnologie de rol van de assurantie-adviseur juist kan vergroten”, aldus Faut.
Sessies
Forum organiseert de automatiseringsdag in samenwerking met de assutrantiesoftwarehuizen Cava-Data, CCS, Exact, Kooijmans en ASN. Deze bedrijven houden plenaire sessies en zullen antwoord geven op door het intermediair gestelde vragen over bijvoorbeeld Internet, functioneren ADN, acceptatiesystemen etc. Met behulp van ter plekke geïnstalleerde apparatuur zullen zij eveneens een aantal toepassingen demonstreren.
Forum had Anva en ADN ook uitgenodigd, maar die zouden geen financiële bijdrage aan de dag wensen te leveren.

Reageer op dit artikel