nieuws

Fortis-opleiding start met ruim 75 tussenpersonen

Archief

Na een proef van drie maanden, is Fortis officieel van start gegaan met een opleiding voor financiële planning.

De eerste lichting bestaat uit 175 Fortis-medewerkers en ruim 75 tussenpersonen. De multimediale opleiding (onder andere met CD-ROM en telefonische helpdesk) kent twee varianten: een basisniveau (125 interne deelnmers en 52 tussenpersonen) en een gevorderdenniveau (50 interne deelnemers en 26 tussenpersonen) gericht op het examen van de Federatie Financiële Planners (FFP). De beide opleidingsvarianten nemen circa acht maanden in beslag. Daarbij moet men rekenen op tien tot vijftien studie-uren per week.
De opleiding is een krachtenbundeling van Amev Pensioen & Zorg, VSB Bank en KBW Wesselius Effectenbank. Per jaar wil de verzekeraar zo’n 450 cursisten opleiden.

Reageer op dit artikel