nieuws

Fortis fitness

Archief

Alle 12.000 medewerkers van Fortis kunnen met ingang van deze maand gratis gaan sporten. Daartoe is een online gezondheidsportaal geopend, waarop medewerkers zich – na een gezondheidsanalyse – kunnen aanmelden. Deelname aan fitness en zogeheten leefstijlbevordering kan in vijf interne fitnesscentra of 170 sportcentra in het land. “Ook de zorgverzekeraars hebben massaal interesse in dit concept”, aldus het bedrijf Intenz, dat het portaal heeft opgezet.

Acquisitie Van Ameyde
Van Ameyde Groep heeft het Oostenrijkse schaderegelingsbureau Eurab (gevestigd in Graz) overgenomen. Het bureau regelt onder meer groene-kaartschades en schades in het kader van de vierde Europese richtlijn. Van Ameyde noemt de acquisitie in Oostenrijk “van strategisch belang” en “een waardevolle aanvulling op het internationale netwerk van de groep”.
RDW biedt inzage
Op de website van de RDW bestaat sinds kort de mogelijkheid om per kenteken te bekijken hoe goed of slecht de auto is voor het milieu, wanneer de APK afloopt en of de auto wel WA verzekerd is. Namen van verzekeraar of verzekeringnemer en de begin- en einddata van de verzekering worden echter niet getoond. Wie onverzekerd met een auto rondrijdt, riskeert een boete van _ 320.
Eervolle vermelding
DeKilometerverzekering van assurantiekantoor Boon in Bergen heeft een eervolle vermelding in de wacht gesleept tijdens de uitreiking van de VanAnaarBeter-Prijs 2007. Winnaar van deze prijs werd de ‘dynamische bewegwijzering bij wegwerkzaamheden’ van de Verkeersinformatiedienst: mobiele informatieborden die actuele informatie geven over de reistijd via het werkvak en via een alternatieve route.
Praktijkgids
Kluwer heeft de Praktijkgids Schade & Verzekeren uitgegeven: een naslagwerk van ruim 360 pagina’s, ontwikkeld voor de adviespraktijk. Naast een schets van de (ontwikkelingen in) de schademarkt zijn aparte clusters opgenomen over de inrichting van het adviesbedrijf en de praktijk van de verzekeringsadviseur. Het boek is met korting te bestellen op www.kluwershop.nl en kost _46,33 (los) en _ 38,15 (abonnement).

Reageer op dit artikel