nieuws

Fortis en Unum tekenen koopcontract Fundum

Archief

Fortis ASR en de Britse dochter van de Amerikaanse arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Unum hebben het contract inzake de overname van het Nederlandse bijkantoor Fundum ondertekend

  De overname, die medio vorige maand al bekend is aangekondigd, wordt in de loop van 2005 gerealiseerd. De overdracht van portefeuille en medewerkers is afhankelijk van de instemming van de Britse High Court of England. Deze procedure zal naar verwachting eind juni volgend jaar worden afgerond.  De organisatie van Fundum wordt, na de juridische afronding van de transactie, geïntegreerd in Fortis-dochter De Amersfoortse. De komende maanden wordt onderzocht hoe deze integratie zo optimaal mogelijk plaats kan vinden. Algemeen directeur Oosterbroek blijft tot aan de juridische afronding zijn functie vervullen.

Reageer op dit artikel