nieuws

Fortis ASR/De Amersfoortse starten actie WGA-polis Eigen Risico

Archief

Fortis ASR en De Amersfoortse zijn een actie WGA-verzekering Eigen Risico gestart.

Werkgevers die zelf het WGA-risico willen dragen, kunnen met ingang van 1 juli 2007 dit risico onderbrengen bij beide verzekeraars.
Werkgevers met een loonsom tot _ 1 mln die op dit moment een Verzuim- en/of WIA-verzekering hebben, ontvangen een aanbieding van 0,35% over de totale loonsom tot het maximale WIA-dagloon. Nieuwe klanten met een loonsom tot _ 1 mln kunnen gebruik maken van de sectorale premietabel. Deze kent een indeling van 0,35% (laag), 0,39% (middel) en 0,50% (hoog). Werkgevers met een loonsom boven de _ 1 mln krijgen maatwerk voorgeschoteld.
Inlooprisico
Werknemers die tussen 1 januari 2007 en 30 juni 2007 ziek worden, vallen onder de dekking van de WGA-verzekering Eigen Risico. Als de werkgever de akkoordverklaring voor 1 januari toestuurt, gaat het inlooprisico in op de datum dat de originele akkoordverklaring ondertekend ontvangen is.
Op de verzekering zijn ook de standaard werkgeverslasten (werknemerspremies sociale verzekering) meeverzekerd conform de dekking van het UWV.

Reageer op dit artikel