nieuws

Fortis ASR weer aangesloten bij Meetingpoint-platform

Archief

Fortis ASR, dat sinds november vorig jaar zijn producten niet meer aanbood op Meetingpoint, biedt er nu de schadeproducten uit het Voordeelpakket aan.

De producten zijn ook te sluiten via het extranet Cockpit van de verzekeraar. “Stad Rotterdam is een van de grondleggers van Meetingpoint, maar na de integratie met Amev en Woudsend, werd prioriteit gegeven aan de integratie van de pakketten en de beschikbaarheid op Cockpit daarvan”, legt Jan Lindeboom, manager van Meetingpoint, de afwezigheid van Fortis ASR uit.
Pakketkorting
Het voordeelpakket van Fortis ASR is ingedeeld in vijf rubrieken: Wonen, Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand, Verkeer en Recreatie. De pakketkorting is maximaal 12% en er zijn geen kosten voor termijnbetaling. Fortis ASR is na De Amersfoortse, Delta Lloyd, Europeesche, Generali, Monuta, Reaal en Yarden de achtste verzekeraar die zich aansluit bij Meetingpoint.
Ardanta
Binnenkort sluit ook uitvaartverzekeraar Ardanta zich aan bij Meetingpoint. Ardanta is eveneens uit de Fortis-stal afkomstig. Daarmee is de uitvaartbranche, op Dela na, present op Meetingpoint.

Reageer op dit artikel