nieuws

Fortis ASR verstrekt gratis preventieadviezen aan horeca

Archief

Horecabedrijven die vóór 1 april een of meer verzekeringen uit het Voordeelpakket Horeca van Fortis ASR sluiten, krijgen automatisch een gratis advies van een of meer preventiedeskundigen.

Indien gewenst inventariseert HDS Groep de bedrijfsrisico’s met waardevaststelling, geeft Chubb Beveiliging advies over brand- en inbraakbeveiligingsplannen en checkt DAS Rechtsbijstand contracten. Horecaondernemers krijgen, naast de standaardkorting die Horeca Nederland geeft, 5% extra korting bij de uitvoering van (een deel van) het brand- en inbraakbeveiligingsplan. Voor overige mkb-ondernemers loopt -tot het einde van het jaar- een vergelijkbare actie en geldt een korting van 10%. De pakketkorting van het Voordeelpakket Horeca kan oplopen tot 12%.

Reageer op dit artikel