nieuws

Fortis ASR richt intermediairpanel op

Archief

Fortis ASR richt een panel op van met de maatschappij samenwerkende tussenpersonen. Het panel zal periodiek worden benaderd voor commentaar op de op handen zijnde integratie van Amev, Stad Rotterdam en Woudsend.

Om voldoende deelnemers aan dit structurele onderzoek over de (kwaliteit van de) dienstverlening te krijgen, heeft Fortis ASR een brief laten uitgaan aan 2.000 assurantiekantoren. “Minimaal 250 tussenpersonen zullen daarop vóór 18 juni positief moeten reageren, willen de resultaten van de onderzoeken representatief genoeg zijn”, zegt een woordvoerder van Fortis ASR. De deelnemers van dit Intermediair VIP Panel kunnen de resultaten vrijblijvend inzien via een speciale site.
Het eerste onderzoek wordt komende maand gehouden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van telefonische interviews en vragenlijsten op internet. Over het onderwerp wil Fortis ASR nog niets zeggen. “We willen dit eerst aan de deelnemende tussenpersonen bekend maken”, aldus de woordvoerder.

Reageer op dit artikel