nieuws

Fortis ASR neemt aov op in voordeelpakket

Archief

Ondernemers kunnen sinds kort een arbeidsongeschiktheidsverzekering bijsluiten in hun Voordeelpakket Bedrijven.

De ondernemers ontvangen dan 3% extra korting op hun aov. Ondernemers krijgen sowieso al 30% korting in het eerste jaar, 20% in het tweede jaar en 15% in het derde jaar bij het sluiten van een aov. De aov kan via de tussenpersoon bijgesloten worden. “Wij bieden deze mogelijkheid, omdat er binnen de zakelijke markt een duidelijke behoefte is aan een aov binnen het bedrijvenpakket”, aldus Fortis ASR.
De aov garandeert de ondernemers een uitkering van maximaal 90% van hun laatstgenoten inkomen. Bij betaling in termijnen vervalt de termijntoeslag, net als bij de andere verzekeringen in het Voordeelpakket bedrijven.
Het sluiten van de aov heeft geen invloed op de huidige kortingsregeling voor schadeverzekeringen uit het Voordeelpakket. “Dat levert dus geen extra korting op”, aldus een woordvoerder.

Reageer op dit artikel