nieuws

Fortis ASR breidt samenwerking arbodiensten uit

Archief

Fortis ASR heeft de samenwerkingen op het gebied van arbodienstverlening uitgebreid. Naast ArboDuo zijn nu ook overeenkomsten met ArboNed en Maetis gesloten.

Bedrijven met een Fortis ASR Verzuimverzekering kunnen hun arbodiensten rechtstreeks bij Fortis ASR afnemen via de Servicemodule Arbo Zorg. Hiermee hebben klanten één aanspreekpunt voor zowel hun verzuimverzekering als de arbodienstverlening.
Bedrijven die al samenwerkten met ArboNed of Maetis kunnen volgens Fortis ASR nu al profiteren van de samenwerking. Zij ontvangen daarover een brief van hun intermediair. Als zij voor 15 maart de antwoordkaart insturen, wordt de overstap van de arbodienstverlener naar de Servicemodule Arbo Zorg van Fortis ASR direct en zonder opzegtermijn doorgevoerd per de eerste van de volgende maand.
Bedrijven betalen _ 75 per medewerker per jaar voor het gebruik van de module. De module is een totaalpakket van diensten die voldoet aan de Wet verbetering Poortwachter. Ook kunnen klanten kosteloos gebruikmaken van de adviesdesk Verzuimmanagement en Contractmanager.
ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Reageer op dit artikel