nieuws

Fortis ASR biedt preventiescan aan

Archief

Fortis ASR is een actie gestart ter promotie van het Voordeelpakket Bedrijven.

Er is een preventiescan geïntroduceerd, waarmee tussenpersonen de bedrijfssituatie van hun klanten helder in kaart kunnen brengen. Daarnaast kunnen ondernemers die voor 1 januari een of meer verzekeringen uit deze pakketpolis sluiten, gratis profiteren van het advies van de preventiedeskundigen van een drietal bedrijven waarmee de verzekeraar samenwerkt. HDS Groep inventariseert bedrijfsrisico’s, Chubb Beveiliging adviseert over brand- en inbraakbeveiligingsplannen en DAS Rechtsbijstand checkt contracten bij het sluiten van een rechtsbijstandverzekering. Op de site www.fortisasr.nl/preventie staat informatie over de actie.
de bedrijfsrisico’s inventariseren.

Reageer op dit artikel