nieuws

Fortis ASR biedt aparte autopolis voor internet

Archief

Fortis ASR biedt sinds kort een nieuwe autoverzekering die het intermediair via de eigen website kan verkopen: de Budgio Autoverzekering.

In tegenstelling tot de overige autopolissen van Fortis wordt bij Budgio geen no-blameprincipe gehanteerd en een hoger eigen risico. Gemiddeld ligt de premie van Budgio 15% lager dan het niveau van de reguliere Fortis ASR autoverzekering. Dat is mogelijk door een gestandaardiseerd en geautomatiseerd acceptatie- en backoffice-proces. Budgio wordt beschikbaar gesteld via Cockpit.
Ter introductie is de site www.budgio.nl geopend, bedoeld als informatiesite voor de consument en ook om meer digitaal verkeer richting het intermediair te genereren. “De autoverzekeringsmarkt is een prijsvechtersmarkt geworden die steeds meervia internet verloopt. Fortis ASR kiest ervoor het intermediair te ondersteunen in dit gevecht met een product onder een andere merknaam en dat geen afbreuk doet aan het A-merk Fortis ASR”, zo luidt de motivatie van de verzekeraar.

Reageer op dit artikel