nieuws

Fortis ASR benoemt regiodirecteuren

Archief

Fortis ASR heeft voor het intermediair de nieuwe functie van regiodirecteur ingevoerd. Elf van de dertien zijn inmiddels benoemd; de functielaag van regiomanager is komen te vervallen.

Fortis zegt hiermee te reageren op vragen uit de markt om korte lijnen te hebben met het management van de verkooporganisatie. “Inmiddels zijn we ervan overtuigd dat het grote voordelen oplevert voor tussenpersonen en voor ons, als het volledige beeld en de verantwoordelijkheid voor de relatie tussen het kantoor en ons bedrijf bij één directeur ligt die regionaal verantwoordelijk is”, meent woordvoerder Martine Klijn. “Het maakt het gemakkelijker om in de volle breedte zaken met elkaar te doen.”
De functie van regiomanager is komen te vervallen. “Tussenpersonen konden meerdere regiomanagers hebben, omdat de ene regiomanager verantwoordelijk was voor schade/zorg en de andere voor leven/bancair”, zegt Klijn. “Nu ligt de gehele verantwoordelijkheid bij één regiodirecteur, waarbij de regio’s ook compacter zijn geworden. Fortis brengt zo het management van de verkooporganisatie dichter bij de tussenpersoon.”

Reageer op dit artikel