nieuws

Fondsinformatie.nl

Archief

ICT-bedrijf Finfiles, dat eerder dit jaar de site Financielebijsluiter.nl lanceerde, heeft nu ook een site gemaakt waarop de koersen van ruim 2.200 beleggingsfondsen zijn te raadplegen. De site (www.fondsinformatie.nl) biedt maandberichten, jaarverslagen, prospectussen, financiële bijsluiters en aanvullende commerciële informatie.

Digitaal paspoort
AXA Online voor hypotheekverzekeringen is nu ook toegankelijk met het digitaal paspoort van ABZ. Het paspoort zorgt ervoor dat op een beveiligde manier gewerkt kan worden. Daarnaast is het paspoort ook te gebruiken op de extranetten van andere verzekeraars.
Eigenrisicodrager
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid biedt op www.werkennaarvermogen.nl allerlei informatie over onder meer het eigenrisicodragerschap WGA. Zo kunnen bedrijven uitrekenen of het dragen van het eigen risico in hun geval aantrekkelijk is.
Merkstrategie Ohra
Ohra heeft twee nieuwe bureaus aangetrokken om de nieuwe merkstrategie te vertalen naar themacommunicatie en actiemarketing. Doom&Dickson ontwikkelde het centrale communicatieconcept en laMarque is verantwoordelijk voor de actiemarketing en de communcatie richting doelgroepen.
MoneyView verhuisd
Per 1 oktober is MoneyView verhuisd van een voormalig pakhuis aan de Hoogte Kadijk naar de Prinsengracht in Amsterdam. De nieuwe adresgegevens zijn: Prinsengracht 468, 1017 KG Amsterdam, postbus 1966, 1000 BZ, Amsterdam. MoneyView heeft ook een nieuw logo en een nieuwe huisstijl.

Reageer op dit artikel