nieuws

Focwa wil erkenningscertificaat voor haar schadeherstelbedrijven

Archief

Een projectgroep van de organisatie voor ondernemers in het carosseriebedrijf Focwa heeft een systeem voor kwaliteitszorg in de schadeherstelbranche ontwikkeld.

Het kwaliteitszorgsysteem voorziet in het afgeven van een erkenningscertificaat aan schadeherstelbedrijven die voldoen aan de eisen.
De criteria zijn vastgelegd in een ontwerp-richtlijn aan de hand waarvan bedrijven door een certificerende instantie kunnen worden beoordeeld en gecertificeerd. Dit zal op zijn vroegst in de tweede helft van dit jaar mogelijk zijn.
De ontwerp-richtlijn heeft tot eind deze week ter inzage gelegen bij de Focwa, sectie schadeherstel in Sassenheim. Exemplaren van de richtlijn kunnen daar worden opgevraagd. Het correspondentie-adres luidt: postbus 299, 2170 AG, Sassenheim. Tel. 02522 – 652.22/652.55 (fax).

Reageer op dit artikel