nieuws

FNV in zee met Independer

Archief

Met de zinsnede ‘Financieel advies op maat: binnenkort bij de FNV?’ maakt FNV Bondgenoten bekend eventueel intensief te gaan samenwerken met vergelijkingssite en virtueel intermediair Independer.

Bij SNS-dochter Proteg,. de huisverzekeraar van de FNV, is men niet verrast. “Wij hadden inderdaad gehoord dat FNV meer wil doen op het vlak van financiële dienstverlening. Wat ons betreft, is ieder FNV-lid vrij om te kiezen waar hij zijn verzekering onderbrengt”, zegt Walter Boer (Proteq). “Maar in onze producten zie je natuurlijk wel de normen en waarden van de vakbond terug.”
“Wij studeren inderdaad op de mogelijkheid om op de FNV-site een poort te bieden richting verzekeringsmogelijkheden. Als bezoekers klikken op het Independer-logo krijgen zij uitdrukkelijk de melding dat zij de FNV-site verlaten en naar de commercie overstappen. Wij bieden onder het label FNV Ledenverzekeringen producten van Proteq aan. Dat zal niet veranderen”, zegt FNV-woorvoerder Jos Besteman.

Reageer op dit artikel