nieuws

Flexis doet derde overname

Archief

Flexis Groep in Zoetermeer heeft voor het derde achtereenvolgende jaar een overname gedaan. Dit keer is, met terugwerkende kracht per 1 januari, het Amsterdamse pensioenadviesbureau De Bruijn overgenomen.

Flexis blijft nog wel gebruik maken van de diensten van voormalig eigenaar Eric de Bruijn. Hij doet dat echter niet langer in een dienstverband. Bij De Bruijn werken zeven mensen.
Vorig jaar kocht Flexis de employee-benefitsportefeuille van Triodos Assurantiën (Zeist). Een jaar eerder werd pensioenadviesbureau Bouman & Langelaar in Beverwijk aan de groep toegevoegd. Inclusief de mensen van De Bruijn telt Flexis nu 22 werknemers.
Het nu dertien jaar oude Flexis richt zich op vraagstukken op het gebied van arbeidsvoorwaarden in brede zin. Advies, bemiddeling en uitvoering van pensioen-, ziekteverzuim-, arbeidsongeschiktheids- en ziektekostenverzekeringen vormen daarin een voornaam onderdeel. De inkomsten van de groep bestaan voor 60% uit assurantiebemiddeling en voor 40% uit advisering. “Dat laatste heeft grotendeels betrekking op verzekerbare arbeidsvoorwaarden”, aldus André Rog. Hij is één van de vier managers/vennoten van Flexis Groep, naast Arnold van Herk, Carlo Martina en Edwin Schop.

Reageer op dit artikel