nieuws

Fitnessapparaten van Welke naar Ronald McDonald-huis

Archief

Onder de vlag van maatschappelijk verantwoord ondernemen biedt Welke Financiële Diensten het Ronald McDonald Huis in Groningen fitnessapparatuur aan.

“Als financieel directeur vind ik het belangrijk om ons geld ook aan te wenden voor doeleinden die wellicht niet direct met onze dagelijkse bedrijfsvoering te maken hebben”, zegt financieel directeur Rob de Rooij. “We hebben bewust gekozen voor het Ronald McDonald Kinderfonds, omdat het onderdak bieden aan gezinnen met ernstig zieke kinderen ons erg aanspreekt. Wij zijn blij dat we daaraan een steentje mogen bijdragen.”
De Hoornse onderneming heeft gekozen voor sponsoring in natura. De Rooij: “Enige tijd geleden werden we benaderd door de loopgroep TravelRunners, die van plan waren de Marathon van New York te lopen voor het Ronald McDonald Huis in Groningen. Wij steunen dit initiatief op sportieve wijze door fitnessapparatuur aan te bieden aan het huis in Groningen, dat begin volgend jaar zal worden geopend. Voor de bewoners van het huis biedt dit een mogelijkheid om even te ontsnappen aan de beslommeringen van alledag. Wellicht slechts een kleine verlichting, maar wel één die zich niet laat uitdrukken in geld”.
voor Ronald McDonald; Welke steunt dit initiatief.

Reageer op dit artikel