nieuws

Finergo kiest Level 7 van systeemhuis CCS

Archief

De vijftig assurantiebemiddelaars die zijn aangesloten bij de coöperatie Finergo gaan gezamenlijk over naar de Level 7 software van CCS, waarbij zij gebruik gaan maken van een ASP (Application Service Provider).

Finergo-voorzitter Hans Hoekstra: “De afgelopen anderhalf jaar hebben wij vrijwel alle systemen die er voor tussenpersonen bestaan of zullen komen, bekeken en zijn we tot een eensgezinde keuze gekomen.”
Hoekstra spreekt van een koploperspositie in technisch en commercieel opzicht. “Voor een individueel kantoor is dit niet haalbaar. Daarom staat onze overeenkomst met CCS in beginsel ook open voor kantoren die nog niet bij Finergo zijn aangesloten.”
Coöperatie
Hoekstra wijst erop dat Finergo volledig eigendom van de aangesloten kantoren is. “We hebben de coöperatie niet voor niets opgericht en onder ons bestaat het besef, dat wij niet rustig moeten afwachten tot anderen voor ons gaan beslissen.”
Finergo werd vier jaar geleden opgericht en kwam voort uit de kring van assurantiekantoren die deel uitmaken van de VAK (Vereniging van Assurantiekantoren). Voor hun backoffice gingen zij gebruik maken van Voogd & Voogd.
De samenwerking van Finergo met CCS op het terrein van de assurantiesoftware wordt in de komende maanden effectief.
Voor de ASP-diensten heeft Finergo een overeenkomst gesloten met Dynomic in Bilthoven.
van der Velde (links) en Finergo-voorzitter Hans Hoekstra, staand: CCS-manager business development Frans Galema (links) en de vice-voorzitter van Finergo, Gert-Jan van Duijn.

Reageer op dit artikel