nieuws

Finenzo en FDC toch niet samen

Archief

De geplande samenwerking tussen adviesketens Finenzo en FDC gaat niet door. “We hebben geen overeenstemming kunnen bereiken over de condities voor de samenwerking”, luidt de verklaring.

Belangrijk onderdeel van de samenwerking was een voorgenomen deelname van serviceprovider FinanCenter (Finenzo) in Nedfin (FDC). Beide ondernemingen zouden gezamenlijk gaan opereren vanuit Amsterdam (formulemanagement en verzekeringen) en Deventer (hypotheken).
Volgens directeur Margreet van Deursen is Finenzo niet op zoek naar een andere samenwerkingspartner. “FDC kwam toevallig op ons pad. Om geruchten te voorkomen, hebben we onze plannen bekendgemaakt voordat de samenwerking definitief rond was.”
Bij FDC zijn zo’n zeventig kantoren aangesloten; de franchiseformule van Finenzo telt achttien vestigingen. FinanCenter bedient circa 650 tussenpersonen en is goed voor een hypotheekvolume van rond de _ 1 mld.

Reageer op dit artikel