nieuws

Finenzo breidt uit in Overijssel

Archief

Adviesketen Finenzo heeft in Nijverdal en Almelo nieuwe vestigingen geopend. De keten telt nu in totaal zeventien kantoren.

In Overijssel staat het totaal nu op vier vestigingen. Daarnaast zijn er nog kantoren in Noord-Holland (zes), Noord-Brabant (vier), Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland (ieder één).
Eigenaar van de twee nieuwe Finenzo-vestigingen is Salim van Zenden. In Almelo wordt nauw samengewerkt met Stopel Pensioenadviesbureau, die de zakelijke en particuliere verzekeringen voor zijn rekening neemt. “Zij besteden aan ons dan weer het hypotheekadvies uit”, zegt Van Zenden, die acht jaar franchisenemer bij GeldXpert was, maar nu de voorkeur heeft gegeven aan de soft-franchiseformule van Finenzo. Reden voor de overstap was onder meer het zogeheten cafetaria-model, dat de franchisenemer meer vrijheid geeft. “Finenzo heeft in hoge mate een coöperatieve gedachte: de organisatie is er van en voor de ondernemers.”

Reageer op dit artikel