nieuws

Financiële Raadgevers actief in nieuw financieel tv-programma

Archief

Mede dank zij de medewerking van de Financiële Raadgevers Associatie (FRA) wordt vanaf zondag 24 maart het televisieprogramma ‘Geld ligt op straat’ uitgezonden door de commerciële zender Veronica.

Het ‘lichte informatieve magazine’, zoals het tv-programma wordt aangeduid door Veronica, zou uitkomst moeten bieden aan de gemiddelde Nederlander die bij tijd en wijle verstrikt raakt in de financiële wereld met zijn regels en valkuilen.
Het programma bestaat voorlopig uit zes afleveringen van elk 25 minuten die zijn opgebouwd uit reportages waarin op luchtige en toegankeljk wijze financieel advies is verwerkt. Verder zijn er vaste rubrieken en worden geldbesparende tips gegeven. Elke aflevering heeft een eigen thema. Presentatrice is Julia Samuël.
De eerste aflevering op zondag 24 maart vanaf 17.35 uur gaat over ‘Huwen of samenlevingscontract’. daarin wordt medewerking verleend door algemeen directeur H. Folkers van de FRA.

Reageer op dit artikel