nieuws

Financiële planner Euroflexx verder als Neutralis

Archief

Financiële planner Euroflexx (Haaksbergen) heeft zijn naam gewijzigd in Neutralis Financiële Raadgevers. Met de naamsverandering wil het adviesbedrijf zijn neutrale positie in de markt onderstrepen.

Het Twentse bemiddelingsbedrijf Neutralis (vijf medewerkers) werd vijf jaar geleden opgericht door twee van de drie aandeelhouders, Leon Brummelhuis (37) en Ozewald Wanrooij (34). Samen begonnen zij de vennootschap onder firma Euroflexx Financieel Beheer. Eind 2002 kwam daar dochterbedrijf Euroflexx Pensioenconsulenten bij, dat is omgedoopt tot Neutralis Pensioenen. Derde aandeelhouder en feitelijk leider van Neutralis is Ernst Strengers (38), die begin dit jaar tot de onderneming toetrad. Alle aandeelhouders hebben eenderde van de aandelen in bezit. Kenmerkend voor Neutralis is advisering en bemiddeling op basis van een uurtarief. De klant krijgt de provisie van de verzekeraar of bank op zijn bankrekening.
 

Reageer op dit artikel