nieuws

Financiële man Elvia stapt over naar Reaal

Archief

Peter van Geijtenbeek (35) is sinds vorige week de nieuwe directeur Concern Financiën & Control bij Reaal. Hij volgt Albert Bakker op die directeur geworden is van de marktgroep Reaal Bedrijven Arbeidsvoorwaarden.

Van Geijtenbeek werkte tien jaar lang bij Elvia, waar hij sinds 1995 financieel directeur/ hoofd stafdiensten was. “Ik heb het daar heel erg naar mijn zin gehad. Een prima bedrijf, met een goede collegiale sfeer. Maar het was gewoon tijd voor iets anders. En dat Reaal zo’n groot bedrijf is, heeft wel een rol gespeeld bij mijn beslissing. Die dynamiek spreekt me aan.”
In zijn nieuwe functie is Van Geijtenbeek verantwoordelijk voor de geldstromen, interne controle en de financiële administratie binnen Reaal. “Strikt genomen heb ik geen raakvlakken met de buitenwacht”, zegt Van Geijtenbeek. “Maar wel als je bedenkt dat een financiële rapportage gevolgen kan hebben voor de te varen koers.”

Reageer op dit artikel