nieuws

Financiële man Aegon in Kamerbeek-directie

Archief

Paul Vacher, verantwoordelijk voor financiën bij Aegon Nederland, is tijdelijk benoemd tot financieel directeur van de Kamerbeek Groep, onderdeel van de onlangs tot stand gekomen Kamerbeek Meeùs Groep. Vacher combineert de beide functies.

Gelijk met het toetreden van Vacher is Henk Duthler, tot voor kort topman van Adviesgroep Kentron, benoemd in de directie van Kamerbeek. De driekoppige directie staat onder leiding van o/g-man Oscar Smit, die onlangs de plaats in nam van de vertrekkende Cees Kamerbeek.
Het gerucht dat de benoeming van Vacher iets te maken heeft met de financiële situatie van Kamerbeek (het bedrijf zou als gevolg van het grote aantal overnames zwaar overgefinancierd zijn) wijst Oscar Smit resoluut van de hand.
Volgens directievoorzitter Smit is de benoeming van Vacher evenmin afgedwongen door het moederbedrijf Aegon. “Ik ben juist erg blij dat Paul Vacher het wil doen”, aldus Smit. De benoeming van Vacher geldt voorlopig voor een half jaar.
Als gevolg van het vertrek van Henk Duthler bij Kentron, zal Klaas Norel (Baneke) daar de functie van statutair directeur gaan bekleden. Hij combineert dat met zijn huidige functie en het aanvoerderschap van de KMG-regio Noord-Holland.
Kamerbeek vormt samen met Christiaan Smit, Van Hemmen Lipmann, Nedasco, Nieboer Gemako, Burghout en de Haan de KMG-regio Midden. Deze regio is goed voor ruim 30% van de omzet van de in totaal uit vijf regio’s bestaande Kamerbeek Meeùs Groep.

Reageer op dit artikel