nieuws

Financiële benchmarks schadeverzekeraars

Archief

Managementadviesbureau Van der Geer & Van Hasenbroek heeft een naslagwerk geïntroduceerd met daarin de financiële gegevens van de 50 grootste schade- en zorgverzekeraars.

Het naslagwerk, ‘Strategic Mapping Schade’ genaamd, is gebaseerd op cijfers uit de WTV-staten van de Verzekeringskamer en bestaat uit tabellen en grafische overzichten die inzicht geven in de prestaties van deze maatschappijen ten opzichte van de concurrentie en de markt.
De cijfers worden zowel op brancheniveau als voor de schadeportefeuille als geheel gegeven (kostenratio, portefeuillemix, technisch resultaat, herverzekeringsratio etc.). Bij voldoende belangstelling verschijnt jaarlijks een bijgewerkte versie van dit losbladige naslagwerk inclusief diskette. De uitgave kost f 9.500 en is verkrijgbaar via 010-442.32.33.

Reageer op dit artikel