nieuws

Financieelgeregistreerd.nl moet zijn Financieelregister.nl

Archief

Extreme Media, het bedrijf dat een paar maanden geleden de websites www.wfdgecertificeerd.nl en wfdgeregistreerd.nl in de markt zette, heeft op verzoek van toezichthouder AFM de naam gewijzigd in www.financieelregister.nl. In AM 10 stond abusievelijk www.financieelgeregistreerd.nl vermeld.

De Autoriteit Financiële Markten waardeerde het initiatief van het bedrijf, maar viel over de naamgeving. “De AFM liet weten dat er maar één organisatie is die een openbaar register Wet Financiële Dienstverlening publiceert, namelijk de AFM”, aldus Extreme Media.
Op de website www.financieelregister.nl kan het intermediair zich gratis inschrijven voor een standaard registratie. Voor een uitgebreide registratie moet _ 100 betaald worden.

Reageer op dit artikel