nieuws

Financieel Helder neemt helft aandelen DFD over

Archief

Alexander Kobessen, eigenaar van Financieel Helder – met kantoren in Burgh Haamstede en Rotterdam – neemt 50% van de aandelen van Delta Financiële Diensten (DFD) in Zierikzee over van Leon van Vliet en Rob Jansen. Zij gaan zich op hun andere taak concentreren: het formulemanagerschap van Box Finance.

De andere helft van de aandelen DFD is in handen van Menno Suur en Patrick Just. Zij zijn tevens eigenaar van Delta Makelaardij, gevestigd in hetzelfde pand als DFD.
Kernactiviteit van DFD is advisering op het gebied van hypotheken en pensioenen. Kobessen hoopt op een goede kruisbestuiving met Delta, de grootste makelaar op Schouwen-Duiveland op het gebied van recreatiewoningen. “Delta is onder meer betrokken bij een groot project van 319 nieuwe recreatiewoningen bij de jachthaven van Drimmelen. Wij hopen in hun kielzog mee te varen”, zegt hij.
Nieuwe vestigingen
DFD heeft drie medewerkers en een provisieomzet van circa _ 300.000. Financieel Helder, het andere bedrijf van Kobessen, heeft eveneens drie medewerkers en de omzet ligt op hetzelfde niveau als die van DFD.
Kobessen, lid van de Nederlandse Orde van Pensioendeskundigen, heeft plannen voor verdere uitbreiding. Hij wil twee of drie nieuwe adviseurs aannemen, en overweegt vestigingen in Goes en Bergen op Zoom te openen.

Reageer op dit artikel