nieuws

Financieel blad voor bedrijf en consument

Archief

Het Assucount Kenniscentrum, een adviesbureau over pensioenen, oudedagsvoorzieningen en fiscale zaken in Leusden, heeft het kwartaalblad Financieel Advies opgezet voor bedrijven en consumenten.

Financieel Advies is volgens Assucount vooral opgezet als relatiemarketinginstrument: bedrijven kunnen het blad voorzien van hun naam en logo en toezenden aan (potentiële) cliënten. Het eerste nummer verschijnt in juni. Het nulnummer had een oplage van 1.500 exemplaren, aldus een woordvoerder van Assucount.
Per nummer (vijftien tot twintig pagina’s) wordt informatie gegeven over fiscale aangelegenheden, bankzaken en verzekeringen, pensioen- en oudedagsvoorzieningen, sparen en beleggen, sociaal- en arbeidsrecht, alsmede juridische en notariële zaken. Van elk onderwerp wordt achtergrond- en praktische informatie gegeven. Een online-versie kan worden opgevraagd per e-mail (assucount@multicount.nl). Een jaarabonnement kost f 105, ex btw.
Het Assucount Kenniscentrum (drie medewerkers) is onderdeel van Fiscount Adviesgroep in Zwolle en geeft op fee-basis vrijblijvend advies aan bedrijven en particulieren zonder te bemiddelen in pensioen- en andere verzekeringen.
Meer informatie: tel. 033-434.19.19/434.19.11 (fax).
Het nulnummer van Financieel Advies

Reageer op dit artikel