nieuws

‘Financieel advies is waarzeggerij’

Archief

‘Melvin Tjoe Nij voorspelt gratis uw financiële toekomst’

Met deze slogan op een rijdende billboard vestigde financiële planner Melvin Tjoe Nij de aandacht op de officiële opening van zijn Financiële Raadgevers-winkel aan de Van Baerlestraat in Amsterdam. De franchisewinkel is de eerste in een reeks van enige tientallen die de komende drie jaar in ons land zullen worden geopend door het moederbedrijf, de Financiële Raadgevers Associatie in Bunnik. Melvin Tjoe Nij houdt trouwens van onorthodoxe reclamemiddelen. Zo liet hij ook een geldtransportauto door Amsterdam rijden met het opschrift: ‘Op weg naar alweer een tevreden klant van Melvin Tjoe Nij’. Ook maakte hij vele Amsterdammers tot geldwolven door f 4.000 op straattegels te plakken (zie ook Jus d’Assurance).

Reageer op dit artikel