nieuws

Financial Planning Hypotheek Amev klaar

Archief

Amev heeft de Financial Planning Hypotheek daadwerkelijk geïntroduceerd.

Het nieuwe hypotheekproduct was in februari al aangekondigd op de grote intermediairbijeenkomst ‘Clear Vision’ op Schiphol. Het productmateriaal, inclusief de softwaretoepassingen, is nu gereed.
De Financial Planning Hypotheek draait om een aflossingsvrije hypotheek. De lening wordt deels afgedekt door de Amev Beleggingsverzekering en deels door de gelden op de Beleggersrekening. Amev wil hiermee de fiscale mogelijkheden van het nieuwe belastingstelsel (box 1 en 3) zo optimaal mogelijk benutten.
Aan de hypotheek kunnen verder een depotrekening, een risicodekking en een pakket schadeverzekeringen worden gekoppeld. Als de premies voor de opstal-, inboedel-, avp-, rechtsbijstanddekking als koopsom worden gestort, geeft Amev 12,5% korting.

Reageer op dit artikel