nieuws

Financial Lynx opnieuw van start

Archief

Na in 1997 al eerder van start te zijn gegaan als ‘Webwijzer voor persoonlijke financiën’, probeert Jean-Paul Venmans van Venmans Consult het opnieuw. Dit keer biedt zijn site een overzicht van bank- en verzekeringsproducten.

Deze maand vindt de introductie plaats van de ‘nieuwe’ site Financial Lynx. Een voorproefje is al te vinden op www.fx.nl.
De producten op de site zijn gerangschikt onder de hoofdrubrieken: verzekeringen, sparen, hypotheken, pensioen, beleggen, lenen en employee-benefits. Als een product geselecteerd is, verschijnt er een overzicht van de aanbieders die het betreffende product in het assortiment hebben.
Op dezelfde wijze kan informatie opgevraagd worden, waarbij de gegevens maar één keer ingevuld hoeven te worden. Om te waarborgen dat de informatie-aanvragen ook daadwerkelijk in behandeling worden genomen, zegt Venmans uitsluitend samen te werken met instellingen die een professionele afhandeling hebben toegezegd. Financial Lynx zou de privay en de veiligheid van de site volledig waarborgen.
Op de site zijn verder een aantal interactieve rekentools te vinden en een database waarmee op basis van postcode adviseurs geselecteerd kunnen worden.
Venmans wil nog dit jaar de mogelijkheid bieden om via deze website offertes aan te vragen bij de diverse maatschappijen en productvergelijkingen te maken. Momenteel wordt onderzocht aan welke informatie onder Internet-gebruikers de meeste behoefte bestaat.

Reageer op dit artikel