nieuws

FinanceNed lanceert schadesite

Archief

Hypotheekinkoopcombinatie FinanceNed heeft de online (schade-)verzekeringstool UzelfVerzekerd.nl gelanceerd.

Via UzelfVerzekerd.nl kunnen consumenten premies berekenen, hun huidige situatie vergelijken, verzekeringen sluiten en schades melden. Voorwaarden zijn marktconform en premies zijn concurrerend met andere internetaanbieders en direct writers. Voor UzelfVerzekerd.nl werkt FinanceNed samen met Intrasurance.
“Wij richten ons met UzelfVerzekerd.nl niet rechtstreeks op de consument. De klant kan het wel zelf doen, maar zal dan een tussenpersoon moeten kiezen”, zegt Christiaan Schipper, directeur van FinanceNed. “De tussenpersoon kan zijn klant attenderen op de mogelijkheden of hij neemt zijn klant zelf mee naar de gepersonaliseerde site van de tussenpersoon. Bij registratie van de klant wordt deze automatisch aan de tussenpersoon gekoppeld. Zolang de gesloten verzekering loopt, ontvangt de desbetreffende tussenpersoon zijn provisie.”
Schadeverzekeringen
UzelfVerzekerd.nl is met name ontwikkeld voor de op de hypotheek gerichte tussenpersoon die nog niets of weinig met schadeverzekeringen doet. “Middels UzelfVerzekerd.nl kan hij redelijk eenvoudig schadeverzekeringen toevoegen aan zijn dienstverlening. Ook voor tussenpersonen die al wel schadeverzekeringen adviseren, kan UzelfVerzekerd.nl interessant zijn. Als alternatief voor de traditionele manier van werken of juist parallel aan de traditionele manier als een alternatief voor de klant.”

Reageer op dit artikel