nieuws

Finance4life werpt zich op als ‘woekerpoliscontroleur’

Archief

Intermediairbedrijf Finance4life uit Vianen heeft de site Woekerpoliswatnu.nl opgezet. Bezoekers kunnen daar uitzoeken of zij een ‘foute’ beleggingspolis hebben gesloten.

Tegen betaling van _ 7,45 kan in vijf stappen worden nagegaan of de polis al dan niet het etiket ‘woekerpolis’ verdient. Daarna kan financieel advies worden ingewonnen – niet noodzakelijk bij Finance4life – over de mogelijke oplossingen. Wordt het advies in Vianen betrokken, dan krijgt de klant het betaalde bedrag weer terug. Uit de site valt op te maken dat de conclusie ‘woekerpolis’ in veel gevallen zal leiden tot het oversluiten van de verzekering. “U kunt uw huidige polis om laten zetten naar een andere polis, die beter rendeert en aan uw verwachting voldoet. Wij helpen u hiermee en zorgen ervoor dat u hiermee uw problemen oplost.”
Finance4life-directeuren Patrick Diks (tevens eigenaar) en Dennis Sporrel hebben voor hun idee onder meer steun gekregen van Walter van Tiel, voormalig hoofd marketing van reisverzekeraar Europeesche. Het kantoor telt vier medewerkers en is actief sinds 2001. Op de site brengt Finance4life ook banksparen onder de aandacht; het bedrijf is de afgelopen maanden al vrij actief geweest in het sluiten van dergelijke producten en zegt inmiddels zo’n 45 PlusRekeningen van Allianz te hebben verkocht.

Reageer op dit artikel