nieuws

Filmwedstrijd Europeesche

Archief

Recreatieverzekeraar Europeesche Verzekeringen heeft een (video)filmwedstrijd uitgeschreven voor assurantie-adviseurs.

Aanleiding voor de wedstrijd is de introductie van de reeks modulaire verzekeringen in de afgelopen maanden. De mailings over deze verzekeringen bestonden steeds uit productinformatie, met daarbij een toepasselijke videofilm. Ter afsluiting van deze actie houdt Europeesche nu een filmwedstrijd. Het intermediair wordt uitgedaagd een korte film (maximaal drie minuten) te maken met als thema ‘plezier verzekerd’. De inzendingen moeten vóór 15 augustus bij Europeesche binnen zijn.
De beste filmer wint f 5.000 aan reischeques. Verder zijn er een aantal kleinere prijzen te winnen voor onder meer de meest glamorous geklede dame of heer tijdens de ‘Oscar-achtige’ uitreiking in Planet Hollywood Amsterdam, op 28 september. Informatie: tel. 023-548.25.25 (Bite Communicatie).

Reageer op dit artikel