nieuws

Fidi Financiële Diensten in de clinch met ABN Amro

Archief

ABN Amro heeft de bankrekening van Fidi Financiële Diensten geblokkeerd, meldt Fidi-directeur Alex Schoenmaker

“Hierdoor was het ook niet mogelijk om financieel adviseurs die hun bijdrage aan Fidi terug wilden vorderen, te betalen”, aldus Schoenmaker, die tevens stelt juridische stappen tegen ABN Amro te hebben genomen omdat ook een tweede rekening van het bedrijf is geblokkeerd “zodat ik mijn personeel nu uit eigen zak heb moeten betalen.” De bank zou deze blokkade willen opheffen als Schoenmaker juridische en publicitaire acties tegen de bank staakt. Volgens adjunct-directeur Juridische Zaken Rudolph Sassen van ABN Amro klopt daar niets van. “De rekening van Fidi (€ 100.000) is geblokkeerd en kan alleen gebruikt worden voor terugbetaling van financieel dienstverleners en niet voor gas, licht of salarissen van personeel. Of hij wel of geen juridische stappen tegen ons onderneemt, is zijn  zaak.” 

Reageer op dit artikel