nieuws

FBTO sponsort OneMen

Archief

De direct-writer FBTO (Achmea) gaat het goede doel OneMen sponsoren. OneMen is een charitatieve organisatie die gelooft dat één enkel mens een verschil kan maken in het leven van velen. Het sponsorbedrag van € 50.000 wordt gebruikt voor de projecten van de pioniers (individuen) van OneMen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Deze mensen zijn vaak in hun eentje en zetten zich in voor onder meer persvrijheid, mensenrechten, gezondheidszorg en opvang van straatkinderen. 

Het sponsorgeld van FBTO zal onder meer besteed worden aan een project ‘Blijf van mijn lijf’ huizen in de Filipijnen. Verder zal FBTO ook feesten en evenementen van OneMen steunen, niet alleen met geld maar ook met het eigen personeel. Dit gebeurt in kader van Donate your talent. FBTO zal de eigen medewerkers stimuleren om zelf initiatieven te nemen. Voor FBTO is de sponsoring van OneMen logisch. “Wij geloven net als OneMen in de kracht van het individu. Verzekeren kan je zelf en de wereld een beetje mooier maken, kan je natuurlijk ook zelf”, aldus marketingmanager Paul Koopman van FBTO.

Reageer op dit artikel