nieuws

FBTO lokt zorgverzekerden met gratis ongevallendekking

Archief

Als test lokt FBTO – onder meer via e-mail – ziektekostenverzekerden met een gratis ongevallendekking voor een jaar.

In een aantal testmailings doet FBTO toekomstige ziektekostenverzekerden het aanbod van een gratis ongevallendekking. Nieuwe verzekerden krijgen een jaar lang een ongevallenverzekering waarmee zij gedekt zijn voor overlijden (uitkering f 5.500) en voor blijvende invaliditeit (maximale uitkering f 22.000). In die aanbieding prijst FBTO de ziektekostenverzekering aan als scherp geprijsd en voorzien van een ‘telefoondokter’.
“Voor de testmailings zijn een aantal bestanden gebruikt”, zegt Achmea-woordvoerder René Visser. Een van die bestanden is het e-mail-bestand van EuroClix. EuroClix verzendt reclame per e-mail aan mensen die zich daarvoor hebben aangemeld (met opgave van interessesfeer). De ontvanger van de e-mails kan – door op aanbiedingen in te gaan of bepaalde Internet-sites te bezoeken – clixs sparen die zijn in te wisselen tegen euro’s of tegen loten van de Postcodeloterij.

Reageer op dit artikel