nieuws

Fax voor een gratis nummer van AM Signalen

Archief

Het assurantienieuws van de dag, gratis op de fax. Abonnees van Assurantie Magazine kunnen een gratis proefnummer van AM Signalen aanvragen.

AM Signalen is de faxnieuwsbrief van Assurantie Magazine, die op elke werkdag verschijnt. Abonnees krijgen iedere ochtend het belangrijkste verzekeringsnieuws op hun bureau. Kort en bondig samengevat op één pagina. AM Signalen wordt samengesteld door de redactie van Assurantie Magazine.
Om kennis te maken met AM Signalen kunt u nu een gratis proefnummer bestellen door een fax te sturen naar 0172-422.892 met daarop uw bedrijfsnaam, uw eigen naam, uw faxnummer en de vermelding ‘gratis proefnummer AM Signalen’. Per ommegaande krijgt u de nieuwsbrief op de fax toegestuurd. Bovendien ontvangt u dan een aantrekkelijk aanbod ter kennismaking.
AM Signalen: iedere werkdag snel op de hoogte.

Reageer op dit artikel