nieuws

Falcon werkt aan dochter- maatschappij Preval Leven

Archief

Falcon Leven heeft een verzekeraar opgericht onder de naam Preval Leven. Over de achtergronden van de dochteronderneming wil Falcon nog niets zeggen.

“Er zijn soms dingen die je in ontwikkeling hebt, waarover je nog niet met de markt wil communiceren. Dit is er zo één”, aldus Falcon-directielid Ruud Dekker. “Ik kan alleen zeggen dat we voor Preval Leven een vergunning hebben aangevraagd bij de Verzekeringskamer.”
De directie van de in maart dit jaar opgerichte vennootschap wordt gevoerd door Edzo Doeve, algemeen directeur van Falcon Leven. De Raad van Commissarissen van Preval Leven bestaat uit drie Fortis-mensen: J.H. Scherphuis (voorzitter Managementteam Support & Development Fortis), Co van Angelen (directeur Amev-Interlloyd) en R.G. Brood (managing director bij Fortis Investments).

Reageer op dit artikel