nieuws

Falcon volgt met Vari-Limietrente

Archief

Falcon Leven hanteert, in navolging van onder meer Hypotrust en Xtensive, onder de naam Vari-Limietrente een variabele rente waaraan een maximum kan worden verbonden. De bepaling van de maximale hypotheek vindt plaats aan de hand van de bovengrens van deze limietrente. De Vari-Limietrente is de eerste van vier nieuwe rentevarianten die Falcon de komende maanden introduceert. Die worden bij het intermediair aangeboden in de vorm van een kwartetspel. 

Een andere vernieuwing is de aanpassing van de overbruggingsrente. “Er zijn ruimere acceptatienormen, een scherpere rente en altijd een verhoogde inschrijving voor de klant”, aldus Falcon. De verstrekking van de hypotheek en de overbruggingsrente zijn nu gebundeld op één afdeling. 
Voor de bankgarantie gaat Falcon samenwerken met Nationale Waarborg, die de garanties aanvraagt bij ING-dochter Nationale Borg. Voorheen werden de garanties verstrekt door Falcon zelf.

Reageer op dit artikel