nieuws

Falcon verbetert website op VerzekeringsAtrium

Archief

Op het VerzekeringsAtrium is ‘FalcOnline’, de website van Fotis-dochter Falcon Leven verder uitgebreid.

De meest opvallende extra mogelijkheid binnen de Falcon-site is de uitgebreide zoek-optie. Er kan nu bijvoorbeeld ook gezocht worden op verzekeringnemer. Bovendien is het mogelijk om geavanceerde selecties op het eigen klantenbestand te maken.
De tussenpersoon kan op basis van twaalf te combineren variabelen doorsnedes maken van de Falcon-polissen. Op deze wijze wordt bijvoorbeeld de betalingsachterstand of de opgebouwde waarde van grote groepen cliënten met één muisklik zichtbaar.
Verder is ook de lay-out van de website verbeterd. Tevens kunnen gebruikers nu direct een vraag of opmerking achterlaten over het gebruik van FalcOnline. Door technische aanpassingen is de stabiliteit van de site inmiddels ook verbeterd.

Reageer op dit artikel