nieuws

Falcon ontevreden over ABZ-netwerk

Archief

Problemen met het netwerk van Atriserv (ABZ) nopen Falcon er toe een eigen internetverbinding voor hun extranet FalcOnline tot stand te brengen.

“Onze tussenpersonen hebben met regelmaat moeite om gebruik te maken van het netwerk van ABZ”, vertelt ICT-directeur Wim Hoek van Falcon. “Wat daarnaast ook meespeelt, is het slechte imago van ABZ in de branche. Het komt voor dat als wij aan tussenpersonen melden dat de verbinding met ons extranet via Atriserv loopt, men bij voorbaat al afhaakt. Dat kunnen wij ons niet permitteren, vandaar dat wij nu bezig zijn met een eigen internetserver voor FalcOnline.”
ABZ-woordvoerster Yvonne Kersten windt er geen doekjes om. “Inderdaad heeft onder meer Falcon vorig jaar last gehad van een aantal interne verbeterslagen bij ABZ, onder andere de migratie naar Siennax en het in gebruik nemen van SAP, een gebruikersbeheersysteem. Wij zijn momenteel in overleg met Falcon om te kijken hoe we de dienstverlening kunnen verbeteren. Het is overigens niet zo dat ADN niet bereikbaar is geweest. Deze omgeving draait de laatste maanden zeer stabiel.”

Reageer op dit artikel