nieuws

Falcon-omzet rond half miljard

Archief

Het brutopremie-inkomen van Falcon Leven over 2000 zal om en nabij de f 500 miljoen uitkomen.

“We hebben alles nog niet compleet op een rij, maar de premie-omzet zal zo”n f 500 mln worden”, aldus directielid Frits Rijnaard. “Het kan f 10 mln meer of minder zijn.” Het premie-inkomen zou daarmee met 45% stijgen ten opzichte van 1999.
“We hebben gigantisch veel meer koopsommen gesloten”, aldus Rijnaard, die de koopsomstijging schat op “zeker 70% hoger”. In 1999 bedroegen de koopsompremies nog f 119 mln.
De al enige jaren aanhoudende groei van Falcon noopt tot verruiming van de huisvesting. Vorige maand werd de eerste paal geslagen voor de uitbouw van het huidige kantoorpand aan de Capellalaan in Hoofddorp, die thans plaats biedt aan 211 medewerkers. De extra ‘ring’ aan het huidige pand biedt 2.500 m² extra kantoorruimte. “We zijn in Hoofddorp met een clubje van acht man begonnen en onze groei is nog lang niet ten einde”, aldus Rijnaard.

Reageer op dit artikel