nieuws

Falcon met relaties naar Zimbabwe

Archief

De volgende traditionele Leven Conferentie van Falcon wordt in 1995 gehouden in Zimbabwe (ex-Rhodesië).

Een van de hoogtepunten van de reis zal een bezoek zijn aan de Victoria-watervallen in de Zambesi. Verder wordt een bezoek gebracht aan een van de grootste wildreservaten ter wereld. De reis wordt gemaakt in de eerste helft van april. Deelnemers zijn een geselecteerde groep tussenpersonen.
Ook al is 1994 het beste produktie-jaar van Falcon tot nu toe, toch vindt dit jaar geen Leven Conferentie plaats, schrijft directeur B. Temkin in het septembernummer van Falconview. Reden: er is dit jaar geen nieuw produkt te introduceren, een belangrijk element bij dergelijke feesten. Innovatie was dit jaar niet mogelijk, wegens de overname door Amev, de naamsverandering, de herstructurering van het produkt LevensPlan en een nieuwe provisiestructuur. Bovendien is men bezig met de ombouw van het automatiseringssysteem.

Reageer op dit artikel