nieuws

FairGo gokt op meer omzet met krasactie

Archief

Achmea-dochter FairGo wil haar levenproductie extra stimuleren door een krasactie. Tussenpersonen die deelnemen, kunnen onder meer geldprijzen winnen tot maximaal f 1.000 per verdiend kraslot.

De Toeters & Bellen Kras Actie, zoals de commerciële actie is gedoopt, is zo opgezet dat alle medewerkers op een assurantiekantoor moeten kunnen meedelen in de prijzen. Tussenpersonen die zich vóór 14 augustus inschrijven als deelnemer, kunnen meedoen. De actie loopt door tot en met eind oktober.
De krasloten worden toegekend op basis van f 250 additionele omzet boven de door FairGo vastgestelde reguliere maandomzet (‘omzetvertrekpunt’). Als omzet telt mee de premies uit periodieke posten (100%), koopsommen (10%) en direct ingaande lijfrenten (5%). Omzet uit semi-collectieve contracten wordt tot een maximum van f 100.000 meegeteld.
Prijzen
Winnende krasloten dienen te worden ingestuurd naar FairGo. Alle gewonnen geldprijzen worden gereserveerd door de maatschappij en aan het einde van de actie door de accountmanager uitgereikt in de vorm van een waardecheque. De accountmanager beoordeelt aan welk doel het geld wordt besteed.
Voor elke vijftien krasloten waarop geen prijs is gevallen (‘nieten’), krijgt het assurantiekantoor een staatslot. In totaal worden 4.729 prijzen uitgereikt, waaronder 4.000 funprijzen, 45 verwenprijzen en 684 geldprijzen varierend van f 25 (400) tot maximaal f 1.000 (12) per kraslot.

Reageer op dit artikel