nieuws

Fair Go completeert Beurs Index-lijn

Archief

Fair Go heeft de Beurs Index-lijn vernieuwd en gecompleteerd. Nieuw zijn een lijfrenteverzekering tegen koopsom, een spaarplan en een collectieve pensioenregeling.

De beleggingslijn uit de Prudential-tijd bestond uit een individuele lijfrenteverzekering tegen periodieke premie (Beurs Index Pensioen) en een beleggingshypotheek (Beurs Index Hypotheekplan).
Het Beurs Index Pensioen is nu omgedoopt tot Fair Go Beurs Index Lijfrenteplan; een naam die beter moet aansluiten bij het specifieke marktsegment. De garantievariant, het Pensioenplan Privé, heet voortaan Fair Go Lijfrenteplan.
De premiebetalende, individuele beleggingsverzekering heeft nu een koopsomvariant gekregen: Fair Go Beurs Index Koopsomplan. Een koopsomvariant met gegarandeerd rendement is er niet.
De nieuwe Fair Go-lijn bestaat verder uit het Beurs Index Spaarplan en het Beurs Index Pensioenplan, allebei een beleggingsvariant van de al bestaande verzekeringen met garantiekapitalen (Fair Go Spaarplan en Fair Go Pensioenplan).
De premies van alle Beurs Index-producten worden in drie indexfondsen belegd: het Fair Go AEX Fonds (aandelen), het Fair Go CBS Index Fonds (obligaties) en het Fair Go Aibor Fonds (deposito’s).

Reageer op dit artikel