nieuws

Faillissement A&F uit Venlo

Archief

De arrondissementsrechtbank Roermond heeft het faillissement uitgesproken over het Venlose assurantiekantoor A&F.

Het kantoor, met als statutair directeur W. Willems, heet officieel Allmaxx Verzekeringen. De handelsnaam van de vennootschap is A&F Assurantiën & Financieringen.
Als curator is aangesteld mr. G.W.H. Vialle, (tel. 077-354.32.78). Volgens hem is de onderneming ten onder gegaan aan een te snelle groei. “In anderhalf jaar tijd groeide het personeelsbestand van zes naar 42 mensen. De kosten stijgen dan navenant mee.” A&F hield zich voornamelijk bezig met het verkopen van spaarverzekeringen.
Het kantoor, dat volgens Vialle met alle grote maatschappijen zaken deed, zou eveneens kampen met een snel stijgende vordering op niet-verdiende provisie, als gevolg van verval in de portefeuille. Achterstand in de betaling van sociale verzekeringspremies is de grootste post binnen de totale schuldenlast van een kleine f 3,5 ton.

Reageer op dit artikel