nieuws

FAB opgeheven

Archief

Aandeelhouders Peter Letschert en Margo van de Weijer hebben definitief besloten om de Federatie van Adviesbureaus (FAB) te liquideren. Enkele weken terug meldde het backofficebedrijf voor tussenpersonen al in financiële problemen te zijn geraakt, volgens Letschert door frauderende tussenpersonen en onregelmatig betaalgedrag van FAB-deelnemers. 

Van de Weijer zet haar activiteiten in Helmond voort met de eigen BV Backoffice-WFD (Van de Weijers Financiële Diensten), “een concept dat sprekend lijkt op dat van FAB”, zegt Letschert. “Zowel een substantieel aantal tussenpersonen als medewerkers van FAB volgen haar in deze beslissing.” Zij gaat kantoor houden te Helmond. Letschert gaat zich richten op consultancy-activiteiten voor het intermediair.
FAB leed van 1998 tot en met 2002 aanhoudend verlies en ook vorig jaar werd een negatief resultaat geboekt. Eind 2004 bedroeg het eigen vermogen € 671.000 negatief, ondanks de investering van tonnen eigen geld door de directie.

Reageer op dit artikel