nieuws

FAB biedt autoverzekering tegen Unigarant-tarief

Archief

Tussenpersonen die zijn aangesloten bij de assurantiefranchiseketen FAB kunnen hun klanten autoverzekeringen aanbieden tegen een speciaal tarief.

Binnen de volmacht – een pool van Erasmus, Nieuwe Hollandse Lloyd en London – heeft FAB via London de mogelijkheid autopremies aan te bieden op basis van het Unigarant-tarief voor leden van de ANWB. “Met deze premie bent u vrijwel altijd de laagste in de markt en kunt u scoren, maar… de provisie bedraagt 15%”, meldt FAB in haar nieuwsbrief. Naast deze lagere provisie geldt verder de beperking dat de polis niet als module telt voor het onlangs geïntroduceerde eigen-labelproduct en er dus ook geen omvangskorting gegeven wordt. Deze korting loopt op naarmate de klant meer producten van het FAB-label sluit.
“Het is de enige losse polis die wij verkopen”, legt eigenaar Peter Letschert uit. Met de nieuwe aanbieding wil FAB haar tussenpersonen de mogelijkheid bieden om – “als uw eigen advisering tekort schiet” – klanten een autoverzekering aan te bieden tegen een zeer lage premie.

Reageer op dit artikel